Η ιστορία των ελληνικών ζυμαρικών ξεκινά από το πρώτο μισό του 19ου αιώνα στο Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα του νεοσύστατου ελληνικού κράτους. Εκεί λειτούργησε το 1824 η πρώτη «Φάμπρικα Μακαρονιών» όπως χαρακτηριστικά την αποκαλούσαν οι Ναυπλιώτες. Μέχρι τότε τα μόνα ζυμαρικά που γνώριζαν οι Έλληνες ήταν αυτά που έφτιαχναν στα σπίτια τους δηλ. οι παραδοσιακές χυλοπίτες και ο τραχανάς.
Το εγχείρημα της Βίκης ήταν να συνδυάσει το παραδοσιακό χειροποίητο ζυμαρικό με γεύση, άρωμα και χρώμα από υγιεινά στοιχεία της φύσης.
Λιτές χειροποίητες γραμμές σχεδιάζουν το λογότυπο που αν μη τι άλλο καθορίζει τη χειροποίητη παραγωγή ενός υγιεινού προϊόντος.
Τα δοκιμάσαμε και είναι εξαιρετικά!
Ευχαριστούμε τη Βίκη.